Íme, a tökéletes szakáll!

Barber

Az elmúlt évtizedben szépen folyamatosan visszajött a divatba szakáll.
Van aki csak nem vállal szakállt, így csak a borostáig jut, de sokan kitartóan tovább növesztik arcszőrzetüket, így akár trendi szakáll is kialakítható.
Azonban vannak buktatói ennek, mert nem olyan egyszerű ezt laikusként magunknak megoldani.

Nézzük, mi is ennek az oka!?
A szakáll az ápolásra szorul. Nem csak formázgatni kell, ami ugyancsak nem egyszerű feladat, hanem megfelelő szakállápoló készítményekkel kell táplálnunk, hogy tényleg esztétikus és szép szakállunk lehessen.
Aki nincs ebben otthon, az jobb, ha profikra bízza. Sőt, aki már rutinos szakáll viselő, az pedig már tudja is, hogy az ember saját magának nem tud tökéletesen szakállt vágni.
Ezekre a feladatokra megfelelő hely lehet egy barber shop Budapest belvárosában, ahol eleve profi barber tudja kialakítani az arcnak és szőrzetnek megfelelő szakáll fazont, sőt még megfelelő készítményekkel tudja azt ápolni, puhítani is. Ezen felül az otthoni szakáll-ápoláshoz is olyan tippeket kaphatunk, amit nehéz az ismerősöktől vagy az interneten összeszedni.
Ha teheted, akkor érdemes rendszeresen felkeresni egy barbert a szakállad alakítására, mert az otthoni vagdosás, formázgatás, olajozás nem mindig hozza meg a kívánt eredményt, és formát.

Megosztás