Így színezd újra a házad!

Festék

1-2 évtized alatt sokan ráunnak a házuk színére, vagy esetleg más szín jön közben a divatba.

Nagyon egyszerű a megoldás ilyen esetekben, hiszen csak át kell festeni homlokzati festékkel. Vannak homlokzati festékek, amivel ez egyszerűen megoldható. Az ilyen festék szinte bármilyen színben kikeverhető egyedileg is, de lehet előre bekevert színeket is választani egy palettáról

Praktikus módszer lehet az, hogy nem az egész házra való festéket veszi meg az ember, hanem csak egy kisebb mennyiség pl 1-2 négyzetméterre, amivel kipróbálhatja azt a helyszínen a ház falán. Ha tetszik az a kis próba felület, akkor már bátran meg lehet rendelni a homlokzati festéket az egész házra, és így egy új házat varázsolhatsz az új színnel a kedvelt házból.

Persze érdemes azon is elgondolkozni, hogy az udvaron levő dolgok, a garázs illetve a kerítés színét is hozzáigazítsuk-e a ház színéhez. Így lehet teljes a megújulás.
Ilyenkor egyszerűen kevertethetünk azonos színű zománcfestéket is, hogy például a kerítés is ugyanazt a színt kaphassa meg, mint a ház, vagy épp a kerti tárolót is ugyanolyra festhessük, illetve ha nem egyformát szeretnénk, akkor azzal harmonizáló színt is egyszerűen választhatunk a palettáról.

Megosztás